Szenteste

Címkék: család karácsony szenteste

2011.01.02. 14:00

Eljött december 24-e.

Két napja megint nem aludt Zsófi délután. Egy kicsit izgultunk, hogy fogjuk feldíszíteni a fát, mivel úgy terveztük, hogy amíg alszik becsomagolom az ajándékát és feldíszítjük a fát.

Szerencsénk volt, mivel korábban kelt egy kicsit, elaludt délután. Viszon a fát még be kellett faragni a tartóba, addig én csomagoltam!

Egyszer felriadt álmából - mintha csak érezte volna, hogy valami készülődik! De hamar visszaaludt.

Ilyen gyorsan még sosem díszítettünk fát: kb. 10 perc alatt kész lettünk, és az égőket a végén raktuk fel, mert azt a dobozt nyitottuk ki utoljára, amiben azok voltak. Majdnem lemaradtak. Máskor mindig háromszor meggondoljuk melyik díszt hova rakjuk, most meg szinte "felszórtuk" a díszeket.

Átöltözni már nem volt időnk, mert felébredt a kisasszony!

Azt a meglepetést! Annyira néztük az arcocskáját, hogy elfelejtettünk fényképezni!Az ajándék szinte nem is érdekelte a fa alatt. Ő csak a fát csodálta és az összes díszt végig kellett nézni! Az égő is nagyon tetszett neki! :)

Azóta minden nap Ő kapcsolja be reggel a karácsonyfa világítását (billenőkapcsolós hosszabítóba van bedugva).

Aztán persze kinyitotta az ajándékát is, de a karácsonyfa továbbra is jobban tetszett neki! :)

Estére annyira elfáradt, hogy nagyon hamar elaludt. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ezocsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr492552162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása